DevOps Engineer

Våra värderingar: 

Transparens, gemenskap på riktigt! Och västgötska (väschötska) som koncernspråk.

Skillz: 

Vi arbetar i absolut framkant med automatisering av infrastruktur. Vi älskar ”The Phoenix Project” och kan citera den ord för ord utantill. Alltså förstår vi att DevOps är en arbetsmetod och inte en magisk hårdvara som automatiserar allt från IT till kanelbullebakning. 

När du börjar hos oss så sätts en personlig utvecklingsplan. Det är den utbildningsplanen som utgör grund för dina framtida uppdrag och utbildningar. Erfarenhet är sekundär till ambition. Är du White belt men har viljan så tar vi dig genom våra direktimporterade japanska kator till Blue, Green och till slut Black belt där du kan titulera dig Shogun och med telepati få datorer att utföra ”guru meditation”. 

Vi är ett bolag i snabb tillväxt. Är du kortväxt finns nu chansen att vi gnuggar av oss på dig och får dig att växa som bönstjälken i Jack och bönstjälken. Din personliga utveckling skall vara din och målen sätter du själv upp. Vi finns där som Sensei och support för att hjälpa dig nå ditt cloud 9.  

Fat and Happy? Vi föreslår fit and and happy:

  •    4500kr/år I friskvårdsbidrag
  •    Rekryteringsbonus på en halv månadslön
  •    Chansen att ”sätta din egen lön”
  •    Minst 2 aktiviteter per månad tillsammans, afterwork, meetups, lerduveskytte, sällskapsspel, ölbryggning och mycket mera
  •    Kompetensgrupper: Träffa andra inom din nisch och utbyt erfarenheter och idéer
  •    Minst en konferensresa tillsammans och en resa i Sverige varje år
  •    En generös utbildningspott varje år
  •    Gemensam lunch en gång i månaden på olika restauranger i Stockholm

Vem söker vi? 

Vi söker dig som vill eller har arbetat med att automatisera IT-miljöer. Tagit dig från Silo till miljöer med CI/CD. Du får gärna ha använt dig av Ansible, Chef eller Puppet. Du kan scripta i Pyhton, Bash eller liknande. Erfarenhet av Dockers, Containers är av högsta önskan. AWS, Google, Private – Openstack, Openshift, Splunk, Jenkins, Ruby. 

Får du ihop 3 eller mer buzzwords så vill gärna träffa dig. Ansök nedan och bli IK+ mästare på kontorsturneringen redan på fredag.

Har du arbetat i en DevOps roll?
NejJa

Vilka av dessa teknologier har du arbetat med?

Hur många år har du arbetat med Linux System Administration?
012345678910