Aspirerande Ninja!

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig omgående.

Våra värderingar: 

Transparens, gemenskap på riktigt! Vi spenderar en stor del av vår vakna tid på arbetsplatsen. på PWNY anser vi därför att prioritet ett ska var att man trivs och är glad med att gå till jobbet! Varje dag!

Skillz: 

Vi arbetar i absolut framkant med automatisering av infrastruktur. Vi älskar ”The Phoenix Project” och kan citera den ord för ord utantill. Alltså förstår vi att DevOps är en arbetsmetod och inte en magisk hårdvara som automatiserar allt från IT till kanelbullebakning. 

När du börjar hos oss så sätts en personlig utvecklingsplan. Det är den utbildningsplanen som utgör grund för dina framtida uppdrag och utbildningar. Erfarenhet är sekundär till ambition. Är du White belt men har viljan så tar vi dig genom våra direktimporterade japanska kator till Blue, Green och till slut Black belt där du kan titulera dig Shogun och med telepati få datorer att utföra ”guru meditation”. 

Vi är ett bolag i snabb tillväxt. Är du kortväxt finns nu chansen att vi gnuggar av oss på dig och får dig att växa som bönstjälken i Jack och bönstjälken. Din personliga utveckling skall vara din och målen sätter du själv upp. Vi finns där som Sensei och support för att hjälpa dig nå ditt cloud 9.  

Fat and Happy? Vi föreslår fit and and happy:

  •    4500kr/år I friskvårdsbidrag.
  •    Rekryteringsbonus på en halv månadslön
  •    Chansen att ”sätta din egen lön”
  •    Minst 2 aktiviteter per månad tillsammans, afterwork, meetups, lerduveskytte sällskapsspel och ölbryggning med mycket mera.
  •    Kompetensgrupper: Träffa andra inom din nisch och utbyte erfarenheter och idéer
  •    Minst en konferensresa tillsammans och en resa i Sverige varje år
  •    En generös utbildningspott varje år
  •    Gemensam lunch en gång i månaden på olika restauranger i Stockholm

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har arbetat som systemadministratör i Linux i några år. Du har intresset för devops, containermiljöer, automatisering men inte haft möjligheten på din nuvarande arbetsplats att utvecklas till expert.

Vi träffar gärna dig! Vi tar ett möte, diskuterar dina ambitioner och karriärsmål och vid överenskommelse blir du en del av PWNY med en utbildningsplan satt från din första dag som anställd. Du får tillgång till alla våra utbildningsplattformar, ett stöd från våra partners under din utbildning och framförallt ett stöd från dina arbetskamrater inom bolaget att nå nivån du förtjänar.

Det är väldsigt viktigt för oss att du ska trivas och vara del av PWNY i många år framöver. Därför träffas vi för en intervju på tu man hand första gången. Andra gången träffar du alla på PWNY för att försäkra dig om att det här är en plats att trivas på och arbetskamrater som är guld värda.

Får du ihop 3 eller mer buzzwords så vill gärna träffa dig. Ansök nedan och bli IK+ mästare på kontorsturneringen redan på fredag. 

Har du arbetat i en DevOps roll?
NejJa

Vilka av dessa teknologier är du intresserad av?

Hur många år har du arbetat med Linux System Administration?
012345678910